Ansigtsbehandlinger


Luxe ansigtsbehandling

1.    Afrensning med Cleansing Milk

2.    Påføring af Facial Tonic

3.    Peeling

4.    Damp

5.    Ansigtsmaske Foam Mask over hele ansigtet, halsen og décolleté (ca. ned til brystbenet) – skal virke i ca. 15 minutter

6.    Påføring af fugtgivende & nærende olier

7.    Ansigtsmassage / Ansigtszoneterapi / Japansk Liftning

8.    Påføring af Facial Serum

9.  Afsluttende cremer


 Anti Age Ansigtsbehandling


1.    Afrensning med  Cleasing Milk

2.    Påføring af  Facial Tonic

3.    Peeling

4.    Ansigtsmaske

5.    Damp

6.    Påføring af Enzympeeling. Dybdegående foryngelse af huden i de dybere hudlag

7.    Påføring af ansigtsolie

8.    Ansigtsmassage / Ansigtszoneterapi / Japansk Lifting

9.    Påføring af serum.

10.    Øjencreme.

11.    Dagcreme.Introduktion til Neovita´s produkter

Neovitanna Hudpleje anvender produkter fra Neovita Cosmetics, som er et nyt dynamisk hudplejemærke fra SINGER Kosmetik & Pharma i Tyskland. Serien omfatter innovative og professionelle skønhedsprodukter, som kan anvendes på selv den sarteste hud, og kun kan købes hos professionelle kosmetologer.

Ingen kemiske stoffer

Produkterne er rene og naturlige og uden kemiske stoffer, parabener og andre konserveringsmidler / tilsætningsstoffer som f.eks. mineralolie, paraffin og silikone, som findes i en lang række andre produkter. Det sikrer, at huden kan ånde, regenerere og genaktivere de naturlige hudfunktioner, der er forudsætningen for en sund hud.

Kun brug af naturlige planteolier

I Neovita´s produkter indgår alene essentielle ingredienser fra naturlige planteolier, der indeholder vitaminer og fedtsyrer, og som er vigtige for at opretholde hydro-lipidfilmen på huden og understøtte hudens naturlige funktion. Der findes en produktserie til enhver hudtype f.eks. Pure Natural Care til sensitiv (sart) hud, som bl.a. parfumeallergikere og gravide kan have glæde af.

Der anvendes alene ubehandlede og ubestrålede virkestoffer fra naturen som f.eks. arganolie, antiaging fra hibiscus esculentus m.m., der sammen med få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen, er nødvendige at tilsætte, for at opnå de virkelig gode resultater ved brug af produkterne.

Vær opmærksom på

Vær opmærksom på, at du ved skift fra dit tidligere produkt kan få fornemmelsen af, at huden ikke får fedt nok! Det skyldes ikke brugen af Neovita produktet, men det forhold, at huden har reduceret sin talgproduktion som følge af indhold af mineralolier fra tidl. produkter. Det vil normalisere sig efter ca. 3-4 uger.

Holdbarhed

Produkterne sælges kun i lukkede aerosolbeholdere, som er gjort holdbare ved tryksterilisering for at sikre kvaliteten og for at beskytte de naturlige virkestoffer mod påvirkning af lys, UV bestråling, ilt og bakterier. Indholdet kommer ud som en mousse, og virkestofferne fordeles ligeligt med mikrofine skumkugler, der hurtigt trænger ind i huden.

Produkterne er sterile og langtidsholdbare selv under brug, idet skumdispenserens ventil forhindrer forurening af produktet under benyttelsen. Der er derfor ingen udløbsdato på produkterne.

Pant på aerosolbeholderne

For at tilgodese miljøet og naturen er det muligt at returnere de tomme aerosolbeholdere til  Neovitanna Hudpleje og få tilbagebetalt 2 kr. pr. beholder.

Så skåner vi naturen og hjælper hinanden til et bedre miljø.

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem


 

Fod & Skønhedsklinikken v. Charlotte Bank | Godthåbsvej 15, 1. sal. | 8660 Skanderborg | Tlf:  24 82 06 37 | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Gem